Hallingdal og Valdres Bedriftshelsetjeneste er godkjent av Arbeidstilsynet

Her finner du Arbeidstilsynets godkjenning.


Vår visjon:

HAVA BHT - medspiller for et best mulig arbeidsmiljø!


Vi er tilknyttet Virke BHT, et landsdekkende nettverk av godkjente bedriftshelsetjenester arrangert av Hovedorganisasjonen Virke.

Vel gjennomført årsmøte og fagseminar 2014

På agendaen denne dagen, som var lagt til Pers Hotell på Gol, var foruten årsmøte: Utdeling av HAVA BHT sin arbeidsmiljøpris og fagseminar.
Av våre 225 medlemsvirksomheter var det 11 som møtte opp på årsmøtet.
Det ble servert tre-retters middag til 65 stk som ønsket å starte kvelden med fast føde.
Ingebjør Sørbøen avsluttet middagen og startet fagseminaret med eminent hardingfelespel og stod for den kulturelle delen av kvelden.
Årets arbeidsmiljøpris gikk til to små virksomheter som jobber systematisk og målrettet med sitt HMS-arbeid. I Valdres var det Bioforsk Øst Løken som tok med seg god omtale og prisen hjem. I Hallingdal var det Tormod Eitrheim, maskinentreprenør i Hemsedal, som mottok prisen. Prisen deles ut hvert år til to av våre medlemmer. Den skal motivere til videre innsats og berømme den innsatsen som allerede er gjort! HAVA BHT gratulerer!
Kvelden ble så komplett med Ingvard Wilhelmsen sitt foredrag: "Konge i eget liv!". Wilhelmsen er professor i indremedisin og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han foreleste om hvordan vi forholder oss til ekte og tenkt sykdom og ulike situasjoner i livet - holdninger! Han bruker eksempler fra sin praksis i kognitiv terapi ved hypokonderklinikken han driver i Bergen. Eksemplene kan være ekstreme, men også svært gjenkjennbare for tilhørerne og overførbare til egne holdninger og eget liv.
De 180 som hadde funnet veien til Pers denne kvelden fikk en forelesning de sent vil glemme og som forhåpentligvis vil føre med seg refleksjon og endringer på sikt.
Livet er ikke verdt å samle på bekymringer - konsentrer deg om det du kan gjøre noe med - det som er ekte!
Ta gleder systematisk på forskudd! Slår det til blir det dobbel glede! Skulle det ikke gå, så fikk du i hvertfall forskuddsgleden!
Prisvinner Bioforsk Øst Løken 
Arbeidsmiljøprisen Valdres: Bioforsk Øst Løken og Tor Lunnan
Prisvinner Tormod Eitrheim
Arbeidsmiljøprisen Hallingdal: Tormod Eitrheim og Miro Stefunko
Ingvard Wilhelmsen
Fagseminaret var i år ved Ingvard Wilhelmsen

Arrangementkalender

Fullstendig arrangementskal.

Kontakt oss

Tlf. 32 08 63 80
E-post: post@hava.no

Adresser og kontaktinfo

Webløsning levert av Bewide AS. Publisert med WideCMS