Hallingdal og Valdres Bedriftshelsetjeneste er godkjent av Arbeidstilsynet

Her finner du Arbeidstilsynets godkjenning.


Vår visjon:

HAVA BHT - medspiller for et best mulig arbeidsmiljø!


Vi er tilknyttet Virke BHT, et landsdekkende nettverk av godkjente bedriftshelsetjenester arrangert av Hovedorganisasjonen Virke.

Vellykket årsmøte og seminar for HAVA BHT SA 22. april 2013

Tradisjonen tro avholdt HAVA BHT sitt årsmøte og årlige fagseminar! I år var det dr. med. Per Fugelli som hadde tatt turen til fjells. Før Fugelli slapp til var det utdeling av HAVA BHT sin arbeidsmiljøpris. Prisen deles ut til en virksomhet eller person som har vist særlig innsats for arbeidsmiljøet siste år. Prisen deles ut til en virksomhet i Valdres og en i Hallingdal. Prisen for 2013 ble tildelt Øystre Slidre kommune og Novema Aggregater på Flå. Begge virksomhetene har jobbet særlig med HMS-system og satt fokus på arbeidsmiljø, opplæring og sykefraværsoppfølging i 2012.Novema pris

Novema representert ved Linda Sundquist og Anders Evenstuen

Øystre Slidre

Øystre Slidre representert ved Tor Arthur Hagen, Grethe Klevebråten og Synnøve Rogne

Styret 2013

Her er det nyvalgte styret fra årsmøtet: Cathrine M. Johannessen (ansatterepresentant), Terje Nordal (daglig leder), Bjørn Sorteberg (styreleder/arbeidsgiverrepr), Ole Arne Straum (styremedlem/ arbeidstakerrepr), Ann Karin Opheim (nestleder/arbeidsgiverrepr) og Svein Eide (styremedlem/arbeidstakerrepr). Kjell Krusedokken (styremedlem/arbeidstakerrepr) og Gunn Britt Haugrud (styremedlem/ arbeidsgiverrepr) var ikke tilstede.

Arrangementkalender

Fullstendig arrangementskal.

Kontakt oss

Tlf. 32 08 63 80
E-post: post@hava.no

Adresser og kontaktinfo

Webløsning levert av Bewide AS. Publisert med WideCMS