Hallingdal og Valdres Bedriftshelsetjeneste er godkjent av Arbeidstilsynet

Her finner du Arbeidstilsynets godkjenning.


Vår visjon:

HAVA BHT - medspiller for et best mulig arbeidsmiljø!


Vi er tilknyttet Virke BHT, et landsdekkende nettverk av godkjente bedriftshelsetjenester arrangert av Hovedorganisasjonen Virke.

Marco Elsafadi på årsmøteseminar 26. april 2010

Marco er høvding og grunnlegger av stiftelsen New Page, en organisasjon som jobber på oppdrag fra barnevernet med å følge opp vanskeligstilt ungdom med utfordringer som rus, skoleskulk, vold og fritidsproblemer. Han er også en kjent basketballspiller som sommeren 2009 ble rammet av det svært sjeldne syndromet Guillain-Barré. Marco ble lam og lenket til rullestolen men etter intensiv rehabilitering og trening sist høst, er han nå tilbake på beina.

Tema for seminaret er;

Arbeidskulturen;

- det er deg det kommer an på!

Å ta ansvar for andres arbeidsglede er vanskelig, men å ta
ansvar for egen arbeidsglede er i blant enda vanskeligere.
For å kunne bidra til egen, og andres arbeidsglede, er det

viktig å først og fremst kjenne seg selv.  Vær bevisst den viktige forskjellen på selvtillit og selvfølelse! For å bedre et arbeidsmiljø med en uheldig kultur kan små grep utgjøre store forskjeller. Da må den enkelte starte med seg selv.

Marco supplerer med en personlighetsteori der han prøver å vise sammenhengen mellom tankene våre, handlingene våre, vanene, kulturen vår og verdiene våre. Eksemplet kan vi også overføre direkte til arbeidsplassen sin "personlighet". Vi får muligheten til å snakke om arbeidskultur fra et individperspektiv, der den enkelte arbeidstakeren også ansvarliggjøres en del. Mange misfornøyde arbeidstakere venter ubevisst på at sjefen skal gjøre livet lettere for dem i hverdagen. Da venter man ofte forgjeves, for hovedansvaret ligger aldri hos en personalsjef.

Til slutt tar han for seg en 7-trinns teori i hvordan vi skal gjennomføre en endring dersom vi bestemmer oss for at vi ønsker å gjøre noe annerledes. Det være seg på jobb eller privat. Vi har alle opplevd å bestemme oss for en form for endring som vi over tid, av en eller annen grunn klarte å skyve vekk eller mislyktes med.

Vi ønsker deg velkommen til et spennende foredrag.


Her finner du noen linker om Marco;

Fra Publicom

Rammet av sjelden sykdom

Marco er flyktningen som ble toppidrettsutøver

Arrangementkalender

Fullstendig arrangementskal.

Kontakt oss

Tlf. 32 08 63 80
E-post: post@hava.no

Adresser og kontaktinfo

Webløsning levert av Bewide AS. Publisert med WideCMS